STHLM WRESTLING kommer till festivalen

Vi lovade från början att vi inte skulle vara en festival som andra, så denna gång presenterar vi inga band utan något helt annat. Något utanför boxen. Något som sticker ut. Något som till och med kommer chocka några av er.

Vi kommer under festivalen att bjuda på “THE GREATEST SHOW IN TOWN” av och med Sthlm Wrestling! Folk har svimmat mer än en gång på deras evenemang, så tro oss när vi utlovar underhållning som verkligen sammanfattar begreppet “RIOT”.

Vi fortsätter stolt med att presentera nästa två tatuerare som vår partner Lundberg Custom Supplies Sweden kommer att ha med sig. Denna gången handlar det om inga mindre än Malin Carper – Carper ink från Bad Mood Tattoo och Heléne Dahlberg från Studio Bläck. Mäktigt.

Vi avslutar det hela på topp med att presentera vår första restaurangpartner som kommer att erbjuda mat och dryck ute på Patches & Pins-området. Vi välkomnar stolt våra vänner från Bröderna Olssons Garlic & Shots!

BILJETTER HITTAR DU HÄR: Tickster.com

KLARA BAND:

Raised Fist
LOK
SCARLET
Bombus
VA ROCKS
The Hawkins