FESTIVAL-DJ plus tre grymma akter

𝗦𝗖𝗛𝗠𝗔𝗖𝗞!!!

Vi fortsätter utan pardon med ytterligare tre band som kommer visa var det där förbannade skåpet ska stå! Först ut är THE BABOON SHOW, som sedan 2003 kört över allt i sin väg med sin ursinniga punkrock. Deras liveshow får det mesta du sett att se stelt och välkammat ut, vilket gjort att såväl popfans som hardcorepunkare tagit detta band till sina hjärtan. Nio album plus ett gäng singlar i kombination med intensivt turnerande har placerat dem på kartan rejält och de spelar sedan länge för utsålda hallar i flera länder. Spelningarna på hemmaplan har därmed blivit mer sällsynta, så det är med illa dold stolthet vi välkomnar The Baboon Show till festivalen.

Näst på tur är hyllade CYHRA, som med sin namnkunniga line-up sedan länge bevisat att de är mer än bara en ”supergrupp”. Efter debutplattan 2017 har de gått från klarhet till klarhet och är idag ett älskat band med en stabil fanbase. Att se CyHra live är en grym upplevelse, så vi är otroligt glada att de kommer! 🎸✨⁣

Sista bandet för idag är blytunga THE GENERALS, troligen Sveriges bästa band idag när det kommer till death metal blandat med rock’n’roll. Gillar du band som Entombed har du en episk spelning att se fram emot. Vi börjar undra om ni ens kommer palla trycket?

Vi avslutar dagens släpp med att presentera vår festival-DJ. Många skulle kalla honom ”Sveriges mesta rockstjärna” och vi säger inte emot. Främst känd genom The Hellacopters och Backyard Babies, men också soloartist och konstnär. Och ölproducent. Tror alla räknat ut att vi snackar om DREGEN som du kommer hitta i DJ-båset både under dagtid samt på Downtown Riot Nightclub efter sista bandet till stängning 03:00. Räkna med organiserat kaos och skrål!

𝗧𝗜𝗗𝗜𝗚𝗔𝗥𝗘 𝗞𝗟𝗔𝗥𝗔 𝗕𝗔𝗡𝗗: RAISED FIST – LOK – CORRODED – ELECTRIC BOYS – BOMBUS – SCARLET – THE HAWKINS – VA ROCKS – ERADIKATED