Tre ytterligare akter plus en konstnär

KA-POW!!! 🔥🤘

Vi fortsätter gasa utan att bromsa i kurvorna och presenterar ytterligare tre band som garanterat kommer få Fållan att skaka! Första gänget ut är Corroded, som knappt behöver någon introduktion. Sedan 2004 har de turnerat land och rike runt och erövrat hårdrockarnas hjärtan med sin bombastiska liveshow. Fem plattor och en EP senare har de byggt upp en rejäl fanbase och vi är otroligt glada att de kommer till festivalen!  

Näst på tur är legendarerna i Electric Boys, som inte heller lär behöva någon närmare introduktion. Med en historia som sträcker sig ända bak till 1987 och världshiten “All Lips ‘n Hips” på sitt samvete så har de placerat sig själva på rock’n’roll-kartan för evigt. Efter en liten paus på 15 år kom de tillbaka med buller och bång 2009 och har sedan dess släppt en samling och fyra hyllade plattor, så vi vågar utan omsvep utlova ett groove få andra band ens kommer i närheten av! 

Sist ut för denna gång är Eradikated – Sveriges hetaste löfte när det kommer till klassisk thrash metal i samma anda som Exodus, Slayer och tidiga Metallica – hårt, snabbt och rått. Du kommer ångra dig bittert om du missar dem, vi lovar. Tre vansinnigt starka liveband som vi härmed välkomnar till festivalen med alla volymreglage på max!   

Vi passar också på att presentera vår tredje konstnär – rockstjärnornas egen favoritkonstnär Emilia Lindberg. Internationellt erkänd och uppmärksammad är vi enormt stolta över att Emilia kommer vara på plats och ställa ut några särskilt utvalda verk, som givetvis går att köpa på plats om så önskas. Hur coolt? 

BILJETTER HITTAR DU HÄR: https://www.tickster.com/sv/events/p5ld8blpv43xkxx/2022-05-06/downtown-riot-sthlm-2022 

TIDIGARE KLARA BAND: Raised Fist – LOK – Bombus – SCARLET – The Hawkins – VA ROCKS