DOWNTOWN RIOT UNSIGNED – vinner ditt band en plats på festivalen? 

Nu har vi äntligen öppnat upp anmälan för vår utlovade satsning Downtown Riot Unsigned. Vi har alltså vigt hela två slots i det tighta spelschemat för just “osignade” band födda senast 1992 – det vill säga unga band som ännu inte har något skivkontrakt eller management. Tanken är att ge två av dessa band möjligheten att få spela inför en större publik. ”Detta gör vi för att lyfta fram den generation som ska ta över stafettpinnen och se till rock- och hårdrockscenen lever vidare!” kommenterar Martin Gustafsson, marknadschef och pressansvarig för Downtown Riot. 

För att delta i tävlingen fyller man i formuläret under fliken ”Osignat – Anmälan” här på hemsidan, där det går att bifoga musikfiler och en utförlig bandbeskrivning. Ansökan är öppen till och med 13 mars 2022. Därefter kommer festivalledningen tillsammans med Rockskolan Sverige att ta beslut om vilka två band som tar hem de sista platserna i spelschemat. Vinnarna kommer att meddelas senast den 4 april 2022.

LYCKA TILL!