DOWNTOWN RIOT 2022 – FLYTTAS FRAM

Trots massiv marknadsföring med fantastiskt fin draghjälp från såväl våra band som våra partners står vi nu här med mindre än en månad kvar till festival med ett faktum vi inte kan bortse från. Den krassa och tråkiga sanningen är nämligen att vi dessvärre inte sålt tillräckligt många biljetter för att våga ta risken och genomföra evenemanget den 6-7 maj. Det står helt enkelt för mycket privata investeringar på spel.  

Som en helt ny aktör och ett helt nytt varumärke gick vi ut hårt mitt under rådande pandemi och när vi släppte biljetterna var det fortfarande hårda restriktioner världen över. Vi var dock av uppfattningen att den fantastiska line-up med tillhörande partneraktiviteter som vi hade att presentera skulle bära oss framåt och ända in i mål, men den boost vi trott och hoppats på när restriktionerna släppte uteblev. Hade vi varit minsta tveksamma hade vi såklart gjort annorlunda redan från början. 

Vi har full förståelse och respekt för att många känt en osäkerhet kring världsläget och kanske därför inte vågat köpa biljetter. Vi vet också att många musikälskare sitter på flertalet dyra biljetter till andra arrangemang som kanske redan flyttats fram både två och tre gånger. Situationen har varit och är fortfarande såväl unik som svårmanövrerad. 

Då vi är många som är en del av detta, som alla jobbat hårt för att skapa en grym festival, så är det INGEN av oss som inte vill genomföra detta! Därför är ett nytt datum under planering.

THE RIOT MUST GO ON!

***************************************************************************

INFO TILL NI SOM KÖPT BILJETT:

  • Köpt biljett kommer gälla till det nya datumet.
  • Önskar du återlösa redan köpt biljette, kontakta Tickster.com, enklast via mail till support@tickster.com. Glöm inte att ange ert bokningsnummer.
  • Om det uppstår några frågor i kontakt med Tickster.com så kommer de dirigera om er till oss, så ni är i fullständigt trycka händer.
  •  Vi kommer ha en FAQ på www.downtownriot.se där vi svarar på de allra flesta frågorna.

***************************************************************************