Första bandsläppet 2023 – H.E.A.T, Corroded och Eradikated

Förra veckan gick vi ut med den efterlängtade nyheten att nytt datum för festivalen bli lördag den 6 maj 2023 och vi kör alltså på Slaktkyrkan/Hus 7 istället för på Fållan. Nu kan vi också presentera de tre första banden av totalt 13 akter, så håll tillgodo… 

BILJETTER HITTAR DU HÄR: https://bit.ly/dtr23tickets
FÖLJ EVENT VIA FACEBOOK: https://bit.ly/dtr23fbevent

H.E.A.T.

Ett av landets erkänt bästa liveband kommer för att ställa skåp och det är vi oerhört glada för! H.E.A.T. behöver knappast någon längre introduktion än så, då de satt Sverige på kartan internationellt med sin melodiska hårdrock och därmed är en av festivalens två starka headliners. I denna intima miljö kommer detta bli en oförglömlig spelning!  

CORRODED

Denna ångvält har sedan 2004 turnerat land och rike runt och erövrat hårdrockarnas hjärtan med sina fläskiga riff och bombastiska låtar! Corroded tillhör ett av de där banden som verkligen krigat sig till en stark position i rocksvängen genom en ständigt växande skara av lojala fans. Räkna med galet röj när de intar scenen!    

ERADIKATED

Thrash metal-explosionen från Skåne som alla snackar om! Trots sin unga ålder har dessa grabbar hittat inspirationen i band som Exodus, Slayer och tidiga Metallica. Kombinera dessa klassiska influenser med ett modernt sound och en svårslagen frenesi så förstår du nog vad som väntar. Det är hårt, snabbt och rått och lämnar garanterat ingen oberörd! 

BILJETTER HITTAR DU HÄR: https://bit.ly/dtr23tickets
FÖLJ EVENT VIA FACEBOOK: https://bit.ly/dtr23fbevent

LET’S RIOT!