LUCIFER och SISTER gör lineupen komplett

Vi hade egentligen tänkt vänta tills nästa vecka, men vi kan fan inte hålla oss längre! Såhär lagom inför lönefredagen släpper vi därför de sista två banden och det med besked! Sista namnen på affischen blir inga mindre än… ⁣

BILJETTER HITTAR DU HÄR: https://bit.ly/dtr23tickets
FÖLJ EVENT VIA FACEBOOK: https://bit.ly/dtr23fbevent

𝗟𝗨𝗖𝗜𝗙𝗘𝗥

Bandet bildades i Berlin 2014 av sångerskan Johanna Sadonis, som också är Lucifers enda konstanta medlem. 2017 rekryterade Johanna den inte helt okända Nicke Andersson (The Hellacopters, Entombed m.fl.) som trummis och sedan 2019 är även resten av bandets medlemmar permanenta. LUCIFER har släppt fyra fullängdare samt ett gäng singlar med exklusiva låtar som inte ligger med på något av albumen. Deras popularitet har växt stadigt sedan starten och 2021 blev de välförtjänt Grammis-nominerade i kategorin “Årets hårdrock/metal”. Det är med största glädje vi presenterar Lucifer till Downtown Riot och om du är det minsta intresserad av den klassiska hårdrocken från sent 60- och tidigt 70-tal så räknar vi kallt med att du röjer järnet på denna spelning!

𝗦𝗜𝗦𝗧𝗘𝗥

2006 togs de första trevande stegen som band, men det var först 2009 bandet etablerade sig på allvar med debutplattan “Deadboys Making Noise”. Sedan dess har SISTER turnerat världen över och släppt ytterligare fyra album. Senaste plattan “Vengeance Ignited” fick ett varmt mottagande av såväl fans som press, vilket inte minst syns på bandets streamingsiffror. Värt att nämna är också låten “Would You Love a Creature” från 2011, som plötsligt blev bandets största hit när HBO plockade upp den i serien “Peacemaker” 2022. På grund av pandemin ställdes bandets turnéplaner in efter förra albumet, så detta blir Sisters första spelning i Sverige sedan senaste plattan släpptes! Vi är därför oerhört nöjda och stolta över att kunna bjuda på denna extremt efterlängtade konsert! ⁣

BILJETTER HITTAR DU HÄR: https://bit.ly/dtr23tickets
FÖLJ EVENT VIA FACEBOOK: https://bit.ly/dtr23fbevent

𝗟𝗘𝗧’𝗦 𝗥𝗜𝗢𝗧! 🔥🤘⁣