Viktig information om BILJETTERNA

Nu är det mindre än en dygn kvar tills vi öppnar portarna till första upplaga av Downtown Riot 2023.
Nu vill vi upplysa er en sista gång vad som gäller med biljetterna.

2022 ÅRS BILJETT, GÄLLER DEN?
Om du var en av dem som köpte biljett till förra årets event som flyttades fram. Om ni fortfarande ENDAST innehar en biljett från 2022, så behöver du byta ni den till en 2023 års biljett. Biljetter med 2022 kommer inte fungera i entrén.
Så nu behöver du agera fort. Messa oss här på Facebook eller skicka ett mail till info@downtownriot.se med antingen en printscreen på 2022-biljetten eller vidarebefordra PDF:en via email så löser vi det omgående.

BILJETTKÖP PÅ DÖRREN?
Vi har valt att inte sälja biljetter direkt i entrén, detta för att få till et bra flöde, så ni alla kan komma in så fort som möjligt. Om ni inte köpt biljett, se till att senast göra det på vägen till arenan.
https://bit.ly/dtr23tickets

Har ni ytterligare någon fråga om entré och biljetter?
Kommentera nedan, skicka ett meddelande här på Facebook eller maila oss på info@downtownriot.se.

GÖTT FOLK!
VI SES IMORGON