WE ARE BACK – DOWNTOWN RIOT 2024

Efter första årets succé av Downtown Riot 2023 där H.E.A.T och CLAWFINGER headlineade festivalen, så är vi väldigt stolta över att kunna meddela WE ARE BACK med full kraft. Nu kan vi äntligen avslöja att den andra upplagan av festivalen kommer att gå av stapeln den 18 maj 2024 på samma plats som premiären, dvs SLAKTKYRKAN + HUS7 i Stockholm. Biljetterna har släppts i detta nu med ett begränsat antal BLIND BIRD-biljetter.

WE ARE BACK.
Vi är otroligt glada och stolta över att nu äntligen kunna presentera: DOWNTOWN RIOT 2024!
Datumet du ska notera i din kalendern är lördagen den 18 maj 2024 och platsen kommer återigen att bli SLAKTKYRKAN + HUS7 i Slakthusområdet i närheten av Avicii & Tele2 arena i Stockholm.
Biljetterna är släppta och fram till och med natten emot nyårsdagen kommer du som är snabb att kunna grabba tag i våra BLIND BIRD-biljetter för endast 695 SEK. Antalet BLIND BIRD är begränsat och det är, först i kvarn som gäller. Nästa priskategori kommer att släppas antingen när BLIND BIRD-biljetterna är slut eller senast KL 00.00 den 1/1 – 2024. Passa på att boka dina BLIND BIRDS snarast innan det är för sent.

BILJETTLÄNK (TICKSTER.COM): TICKSTER.COM
SAMTLIGA BILJETTPAKET FINNER DU HÄR: https://www.downtownriot.se/biljetter/
FÖLJ FESTIVALEN VIA FACEBOOK EVENT

BANDSLÄPP
De första bandsläppet kommer i början av 2024.

MER INFO:
Alla som var på plats oavsett som crew eller besökare av den första upplagan av DOWNTOWN RIOT, första helgen i maj 2023, kunde inte annat än säga att det blev en succé. Vi hade 13 band på två scener, tatuerare, konstutställning, fotoutställning, merch-försäljning, food truck mm.
Vi som arrangör tycker verkligen att vi fick till det koncept som utlovades. Att kunna ge er besökare en helhetsupplevelse som inte bara fokuserade på själva konserterna, var målet. De flesta vi pratade med under dagen och kvällen vittnade just om detta, att Stockholm äntligen har fått en mindre rock, hårdrock och metalfestival som bjuder på en riktigt härlig upplevelse.

You are hereby invited to join the riot!