SNABB TÄVLING – TRÄFFA LILLASYSTER BACKSTAGE!

Har du och din polare köpt festivalbiljett och vill hänga backstage med självaste LILLASYSTER innan de kliver på scenen nu på lördag den 18 maj?

Allt du behöver göra är är att gå in på våra sociala medier, Facebook elller Instagram, tagga kompisen du ska gå med i kommentarsfältet nedan och skriva vad Lillasyster har betytt för er genom åren. Om du dessutom delar inlägget ökar dina chanser att vinna! 😉

BILJETTER HÄR: https://bit.ly/dtr24tickets

!!TÄVLINGSREGLER – VIKTIGT!!

Både du och din kompis måste ha ett giltigt festivalarmband för att komma in på området. Ni måste alltså ha köpt varsin festivalbiljett för att kunna vara med och tävla. Vinnarna kontaktas via Messenger/DM senast imorgon (fredag 17 maj) kl. 20:00. Om du inte svarar på meddelandet och bekräftar att du tagit emot informationen kan vinsten gå vidare till någon annan, så kolla dina meddelanden noga strax efter kl. 20:00. Vinnarna kommer att få en exakt tid och en uppsamlingsplats inne på Slaktkyrkan, där de blir eskorterade av en Downtown Riot-represenant backstage för att träffa bandet. LYCKA TILL! 

KÖR HÅRT OCH LYCKA TILL!