Ackreditering – Bransch

Ackreditering – Bransch

Välkommen att ansöka om Bransch-ackreditering till Downtown Riot 2024. Vänligen läs all nedanstående information noggrant. 

Sista ansökningsdag: 30 APRIL, 2024

Ansökningar som skickas in efter detta datum kommer inte att kunna behandlas.

Allmänt

Notera att din ansökan är individuell. Du kan alltså inte lägga till fler personer i övrigt-fältet utan varje individ måste göra en egen, separat ansökan.

Krav för ackreditering

För att bli branschackrediterad till Downtown Riot behöver du först och främst ha ett uttalat och verifierbart uppdrag att bevaka festivalen, dvs att du representerar t.ex ett skivbolag eller är ansluten till en eller flera av våra partners.

Ackrediteringen är personlig och kan EJ lämnas över till någon annan person utan att detta godkänns av festivalens produktionsteam. Om du har frågor och funderingar som rör detta, kontakta oss på: ackreditering@downtownriot.se

Vänligen fyll noggrant i alla uppgifter i ansökningsforumläret, inklusive ansvarig person från företaget (namngiven person inkl. telefonnummer). I fältet Beskrivning anger du utförligt vilket ditt skäl att du behöver ha ackreditering till vår festival.

I de fall informationen i ansökan inte är komplett med fungerande länkar och/eller relevant material från tidigare uppdrag, finns risk att vi inte kommer att kunna behandla din ansökan.

Har du beviljats ackreditering så är du garanterad en biljett även om biljetterna skulle sälja slut.

Branscharmband

Ditt mediearmband hämtar du ut i Ackrediteringen, vilket kommer ligga i närheten av den vanliga ingången till Slaktkyrkan.

Speciella önskemål

Vi önskar dig en trevlig och givande upplevelse medan du bevakar Downtown Riot och vårt produktionsteam finns på plats för att hjälpa och underlätta för dig!  

Bekräftelse

När din ansökan är behandlad kommer du att få ett mail ifrån oss. Vi ber dig att även kontrollera din skräpkorg under denna period.

Välkommen till Downtown Riot 2024!

OBS! Genom att ansöka om branschackreditering medger du att Downtown Riot AB får kontakta dig via e-post med fortlöpande information om evenemanget.


Om vi tvingas ställa in festivalen kommer detta att utannonseras via våra olika kommunikationskanaler.