Ackreditering – Press & Media

Ackreditering – press och media

Välkommen att ansöka om pressackreditering till Downtown Riot 2024. Vänligen läs all nedanstående information noggrant. 

Sista ansökningsdag: 15 MAJ, 2024

Ansökningar som skickas in efter detta datum kommer inte att kunna behandlas.

Allmänt

Notera att din ansökan är individuell. Du kan alltså inte lägga till fler personer i övrigt-fältet utan varje individ måste göra en egen, separat ansökan.

Krav för ackreditering

För att bli press- och medieackrediterad till Downtown Riot behöver du först och främst ha ett uttalat och verifierbart uppdrag att bevaka festivalen, utfärdat av en väletablerad tidning eller annan etablerad mediekanal.

Ackrediteringen är personlig och kan EJ lämnas över till någon annan person utan att detta godkänns av festivalens pressteam. Om du har frågor och funderingar som rör detta, kontakta oss på: ackreditering@downtownriot.se

Vänligen fyll noggrant i alla uppgifter i ansökningsforumläret, inklusive uppdragsgivare (namngiven person inkl. telefonnummer). Det är obligatoriskt att inkludera länkar till ditt publicerade Downtown Riot-material som du publicerat inför festival. Detta ökar alltid dina chanser att bli godkänd.

I de fall informationen i ansökan inte är komplett med fungerande länkar och/eller relevant material från tidigare uppdrag, finns risk att vi inte kommer att kunna behandla din ansökan.

Har du beviljats ackreditering så är du garanterad en biljett även om biljetterna skulle sälja slut.

Mediearmband

Ditt mediearmband hämtar du ut i Ackrediteringen, vilket kommer ligga i närheten av den vanliga ingången till SLAKTKYRKAN.

Pressområde

Om och i så fall var ett eventuellt Pressområde kommer finnas är oklart i nuläget. Vi ber att få återkomma i denna fråga närmare festivalens genomförande då alla detaljer i produktionen inte är helt klara ännu.

Fotoackreditering

Alla former av systemkameror är EJ tillåtna på festivalområdet.

Därav är det viktigt att du som är ackrediterad har ditt mediearmband synligt utifrån att någon kontrollant ber dig att visa upp det. 

OBSERVERA att vi kommer att ha nolltolerans mot alkohol i fotodiket och du kommer inte heller få tillträde dit om du är påverkad av alkohol.

Speciella önskemål

Vi önskar dig en trevlig och givande upplevelse medan du bevakar Downtown Riot och vårt pressteam finns på plats för att hjälpa och underlätta för dig!  

Bekräftelse

När din ansökan är behandlad kommer du att få ett mail ifrån oss. Vi ber dig att även kontrollera din skräpkorg under denna period.

Välkommen till Downtown Riot 2024!

OBS! Genom att ansöka om pressackreditering medger du att Downtown Riot AB får kontakta dig via e-post med fortlöpande information om evenemanget.


Om vi tvingas ställa in festivalen kommer detta att utannonseras via våra olika kommunikationskanaler.