LILLASYSTER

Downtown Riot är otroligt stolta att kunna presentera ett av Sveriges hårdaste band, LILLASYSTER. De har gått ut med att detta gig är startskotten på deras avskedsturné som äger rum under 2024.

SCEN: SLAKTKYRKAN
DAG: Lördagen, 18 maj, 2024
TID: 23.30-00.30

| FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE | INFORMATION

Lillasyster, som albumdebuterade 2007, har bestämt sig för att lägga ner. Men först ska bandet släppa ett nytt sista album och göra en sista turné. Och de drar igång avskedsturnén redan nu på lördag den 18 maj, på Downtown Riot 2024.

Albumet ”Tack och förlåt” föregås av singeln med samma namn, som släpps fredag den 17 maj. Releasedatum för kommande albumet är ännu ej fastställt. Första stoppet på den omfattande turnén blir på Downtown Riot i Stockholm lördag den 18 maj, och pågår fram till finalen på Trägårn hemma i Göteborg den 19 oktober.

Innan dess ska ca 30 spelplatser runt om i landet få besök av bandet.

Vi har gjort det här ett tag nu, och känner oss nöjda med vad vi åstadkommit. Vi har släppt sex album och släpper nu vårt sjunde och sista. Vi har gjort över 500 spelningar och vi känner att vi vill lägga ner medans det fortfarande är kul. Den här grejen vi fyra har tillsammans, och med våra fans, är för bra och fin för att köra i botten. Den risken vill vi inte ta. Vi slutar på någon typ av topp. Det känns rätt”, säger bandets sångare Martin Westerstrand.