BILJETTER

BILJETTER

Downtown Riot är en musikfestival med fokus på helhetsupplevelsen som äger rum 6–7 maj 2022 på Fållan – en unik lokal på Slakthusområdet, precis intill Avicii Arena (Globen) i Stockholm. Festivalen är lättillgänglig med alla färdmedel och vänder sig främst till alla som uppskattar rock, hårdrock och metal.  

EVENT: Festivalen DOWNTOWN RIOT STHLM
DATUM: 6-7 maj 2022
PLATS: Fållan, Slakthusområdet, i närheten av Aviici Arena (Globen)
BILJETTER SLÄPPS: 2021-09-23
BILJETTER SÄLJS VIA: TICKSTER.COM.
ÅLDERSGRÄNS: 18+ år

BILJETTPAKET SOM HAR SLÄPPTS:

2-DAY FESTIVAL 
Ger dig tillträde till hela festivalområdet under båda dagarna.
 

2-DAY FESTIVAL + VIP 
Ger dig tillträde till hela festivalområdet + VIP-område under båda dagarna. VIP-området är strikt begränsat med ett exklusivt dryckesutbud samt partneraktiviteter.
 

2-DAY FESTIVAL + VIP & NIGHTCLUB 

Ger dig tillträde till hela festivalområdet, VIP-område + Nightclub under båda dagarna. VIP-området är strikt begränsat med ett exklusivt dryckesutbud samt partneraktiviteter. Nightclub är festivalens egen efterfest kl. 01-03 inne på området och är också strikt begränsad med rock-DJ:s samt partneraktiviteter.
OBS! För detta paket gäller åldersgränsen 20+ år. OBS!
  

MER INFO:

Downtown Riot är en nystartad musikfestival med fokus på helhetsupplevelsen. Festivalen ska vara lättillgänglig i urban miljö för alla som uppskattar rock, hårdrock och metal. Downtown Riot kommer att ha sin premiär 6–7 maj 2022 på Fållan – en unik venue på Slakthusområdet, precis intill Avicii Arena (Globen) i Stockholm. 
 
Scenerna är belägna inne i ett gammalt charkuteri, vilket skapar en unik och rå storstadskänsla. I anslutning till själva lokalen ligger ett tillhörande utomhusområde som under festivalen kommer att heta Patches & Pins. Detta område kommer ha ett separat program med några av Sveriges bästa tatuerare, graffitimålning live, DJ:s, partneraktiviteter samt mat och dryck som passar den mest kräsne. Här kommer även försäljning av merch äga rum – ett självklart inslag på området.  

För att dessutom kunna erbjuda ytterligare en dimension till det hela så öppnar Downtown Riot Nightclub när livemusiken tystnat för kvällen. Det blir exklusivt med ett begränsat antal besökare, kända DJ:s och bästa tänkbara klubben för dig som uppskattar hårdare musik. Inträde kan endast köpas som tillägg till ditt festivalpass. 

You are hereby invited to join the riot!