FAQ

På den här sidan kommer du kunna få svar på alla de vanligaste frågor som gäller Downtown Riot-festivalen som skulle gå av stapeln på Fållan 6 maj 2023.

FRÅGA: Vad är anledningen till att förra årets festival inte blev av?
SVAR: Tyvärr hade vi inte nått försäljningsmålen som krävts för att genomföra festivalen 6-7 maj 2022.

FRÅGA: Vilket blir det nya datumet?
SVAR: Nya datumet är 6 maj, 2023

FRÅGA: Kommer festivalen på nya datumet vara samma antal dagar?
SVAR: Vi har tänkt om, och minskat ned festivalen till en 1-dagars festivalen istället för 2 dagar.

FRÅGA: Kommer festivalen 2023 hållas på samma arena som tidigare, dvs FÅLLAN.
SVAR: Eftersom att FÅLLAN i sitt nuvarande utförande inte kommer finnas kvar våren 2023, så har vi valt att flytta eventet till SLAKTKYRKAN + HUS7 + KVARTERET (utomhusområdet mellan byggnaderna).

FRÅGA: Kommer det bli samma lineup?
SVAR: Eftersom vi både krympt ned festivalen till en 1-dagarsfestival och bytt arena, så har vi varit tvungna att göra om en del i lineupen. Vi är dock helt säkra på att detta kommer falla många i smaken. Fortfarande en bra blandning mellan rock, hårdrock och metal. De första banden kommer släppas i början av 2023.

FRÅGA: Kommer min redan köpta biljett att gälla för det nya datumet?
SVAR: Absolut JA, köpt biljett gäller. Eftersom detta blivit ett nytt event hos Tickster, så har du som redan har biljett till 2022 års event fått ett separat mail om hur du ska gå tillväga för att kunna byta ut din nuvarande biljett till en ny.

FRÅGA: Om jag inte kommer att kunna gå vid det nya datumet, finns det möjlighet att återlösa min biljett och få pengarna tillbaka?
SVAR: Det går alldeles utmärkt. Kontakta Tickster via mail, support@tickster.com. Glöm inte att ange ditt bokningsnummer så kommer de hjälpa dig med det ärendet. Du får tillbaka hela summan förutom serviceavgiften (40kr), vilket vi beklagar.